Min side Kundeservice Bli medlem

Arbeidsbok til Menneskekroppen

fysiologi og anatomi

Arbeidsbok til Menneskekroppen, 3. utgave, er tilpasset tredje utgave av Menneskekroppen - fysiologi og anatomi og er primært beregnet på bachelorstudenter i sykepleie.

Boken inneholder ulike typer oppgaver og illustrasjoner som vil lette tilegnelsen av stoffet og hjelpe studenter til å få en bedre forståelse av fysiologiske prinsipper, hvordan kroppen er oppbygd, og hvordan organene fungerer. Les mer

369,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Arbeidsbok til Menneskekroppen, 3. utgave, er tilpasset tredje utgave av Menneskekroppen - fysiologi og anatomi og er primært beregnet på bachelorstudenter i sykepleie.

Boken inneholder ulike typer oppgaver og illustrasjoner som vil lette tilegnelsen av stoffet og hjelpe studenter til å få en bedre forståelse av fysiologiske prinsipper, hvordan kroppen er oppbygd, og hvordan organene fungerer. Det er fasit til alle oppgavene.

Se også: Menneskekroppen - fysiologi og anatomi

Innholdsfortegnelse:

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
224
ISBN
9788205514034
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
30 x 21 cm
Serie
Menneskekroppen

Medlemmers vurdering

S
Stud.Med, Oslo – 11.05.2006

– Jeg skriver denne boken i forhold til medisinstudiet i Oslo, hvor hovedboken er anbefalt litteratur på 1.semester.Denne boken har spørsmål av alle vanskelighetsgrader, og gir deg en god pekepinn på hvordan du ligger an i forhold til kunnskapen som er dekket av boken. Den er god å ha for å roe ned nervene når eksamen nærmer seg, og gir deg en klar oversikt over eventuelle hull du har som bør dekkes før eksamen. Arbeidsboken kan også benyttes i forhold til Menneskets fysiologi hvis dette skulle være ønskelig. Da prisen heller ikke er spesielt urovekkende vil jeg definitivt anbefale denne boken. Stud.Med, Oslo

Oppdag mer

Bøker som ligner på Arbeidsbok til Menneskekroppen:

Frisk

Vegard Bruun Bratholm Wyller
Innbundet 
1199,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv