Meny
Relasjon og kropp - Jorunn Lien

Relasjon og kropp

relasjonsbegrepet i psykoanalyse, karakteranalyse og psykomotorisk fysioterapi

; Norsk karakteranalytisk institutt (Utgiver)

Terapi innebærer alltid en form for relasjon mellom pasient og terapeut. Denne boken er skrevet for leger, psykologer, fysioterapeuter og andre helsearbeidere som har interesse for det relasjonelle møtet i terapi. Les mer
Vår pris
200,-
Spar
20,-

Veil. pris: 220,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 200,-
Spar: 20,-

Veil. pris: 220,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Terapi innebærer alltid en form for relasjon mellom pasient og terapeut. Denne boken er skrevet for leger, psykologer, fysioterapeuter og andre helsearbeidere som har interesse for det relasjonelle møtet i terapi. Boken tar for seg relasjon som begrep, og hvordan det blir forstått i psykoanalyse, karakteranalyse og psykomotorisk fysioterapi. Er det mulig å integrere de enkelte tilnærmingene til begrepet relasjon? Boken viser hvordan relasjonsbegrepet blir oppfattet og beskrevet i dag og utvider grunnlaget for å forstå og utforske vanskelige og utfordrende terapeut.pasient-relasjoner.
Jorunn Lien har mastergrad i psykisk helsearbeid og arbeider som psykomotorisk fysioterapeut og karakteranalytiker i privat praksis. Hun er veileder ved videreutdanning for psykomotorisk fysioterapi ved Høgskolen i Oslo og Akershus og er tilknyttet tverrfaglig utdanning ved Norsk Karakteranalytisk Institutt.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kolofon
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 105
ISBN: 9788230017531
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger