Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Hva er globalhistorie

Covid 19-pandemien viser oss tydelig hvor tett verden er bundet sammen. Det gjør også klimakrisen og demonstrasjonene over hele kloden mot rasisme og politivold i kjølvannet av drapet på George Floyd. Vår tids globalisering er særpreget, men globale sammenhenger er ikke noe nytt historisk fenomen. Les mer

269,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Bonus: Få 40 bonuskroner nå!

Covid 19-pandemien viser oss tydelig hvor tett verden er bundet sammen. Det gjør også klimakrisen og demonstrasjonene over hele kloden mot rasisme og politivold i kjølvannet av drapet på George Floyd. Vår tids globalisering er særpreget, men globale sammenhenger er ikke noe nytt historisk fenomen.

Globalhistorie dreier seg om å forstå de virkelig lange linjene og store sammenhengene i menneskenes historie. Denne boken gir en tankevekkende oversikt over hvordan historikernes fortelling om verden har endret seg gjennom flere tusen år og hvor fruktbart og viktig det er å ha det globale som perspektiv. Det er for eksempel først da man får øynene opp for at mikroorganismer har formet historien vel så mye som kriger og statsmenn.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Språk
Bokmål
ISBN
9788215051321
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Hva er globalhistorie
Serie
Hva er 76

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hva er globalhistorie:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv