Meny

Den rutete kokeboken

basiskokebok med over 1500 oppskrifter for store og små husholdninger

Ingrid Espelid Hovig (Redaktør)

Den røde tråden gjennom denne boken er som den røde tråden i Ingrids liv: velsmakende hverdagsmat, sunn mat laget fra bunnen av og matglede!

I over 30 år har Den rutete kokeboken vært standardverket innenfor matlagning. Les mer
Vår pris
454,-
Spar
45,-

Veil. pris: 499,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 23 bonuskroner!

Vår pris: 454,-
Spar: 45,-

Veil. pris: 499,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 23 bonuskroner!

Om boka

Den røde tråden gjennom denne boken er som den røde tråden i Ingrids liv: velsmakende hverdagsmat, sunn mat laget fra bunnen av og matglede!

I over 30 år har Den rutete kokeboken vært standardverket innenfor matlagning. Boken er solgt i mer enn 300 000 eksemplarer. Ingrid beskriver det røde lesebåndet i boken som den røde tråden i livet hennes, rundt sitter mattradisjonene og all kunnskapen hun har om matlagning. I år har Ingrid byttet ut ca. 75 oppskrifter og gjennomgått, utvidet og forenklet dette klenodiet av en kokebok. Boken inneholder ca. 1800 oppskrifter og er nå oppdatert for de neste tiårene. Boken har også fått et nytt og mer tidsriktig design, men alle de gode gamle oppskriftene er fortsatt med! Skal du bare eie én kokebok, er det denne du bør ha. Alt i den er gjennomtestet av Ingrid.
Ingrid Espelid Hovig er Norges fremste formidler av kokekunnskap og matglede. Hun er utdannet ved Statens lærerskole i husstell på Stabekk og arbeidet i en kvinnealder i NRK som programsekretær og programleder. Hun er forfatter, oversetter og matfaglig konsulent. Ingrid er bosatt i Oslo.

Fakta