Meny

Kvinnfolk

fantastisk mat til verdensberømte damer

; Klaudia Iga Pérès

Velkommen til bords og spis maten til ikoniske kvinner!

Dette er en spektakulær kokebok om kvinner som har skilt seg ut, gått foran og endret verden på veldig forskjellige måter. Forfatterne i boken «blir» kvinnene de presenterer! Som feminister og matelskere er forfatterne opptatt av sterke kvinner, og de har forsøkt å sette seg inn i hva de spiste. Les mer
Vår pris
409,-
Spar
40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 20 bonuskroner!

Vår pris: 409,-
Spar: 40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 20 bonuskroner!

Om boka

Velkommen til bords og spis maten til ikoniske kvinner!

Dette er en spektakulær kokebok om kvinner som har skilt seg ut, gått foran og endret verden på veldig forskjellige måter. Forfatterne i boken «blir» kvinnene de presenterer! Som feminister og matelskere er forfatterne opptatt av sterke kvinner, og de har forsøkt å sette seg inn i hva de spiste. Rundt middagsbordet kan man bli kjent med en genuin del av mennesket. Kvinnenes ambisjoner, viljestyrke og samspill med tiden de levde i, byr på en reise for alle som åpner boken og bruker sin innlevelsesevne. Nettopp innlevelse og engasjement har gjort det mulig for Klaudia og Marianne å portrettere kvinner som Anna Pavlova, Frida Kahlo, Julia Child, Astrid Lindgren, Sigrid Undset, Oda Krohg, Marie Antoinette, Björk, Jane Austen og mange flere.
Årets vakreste kokebok gir innblikk i utrolige liv, tøffe skjebner og sterke valg - og ikke minst fristende oppskrifter.
Om forfatterne
Marianne Gjengedal har en master i kunstfag fra Kunsthøgskolen og arbeider som matstylist. Klaudia Pérès arbeider som og er utdannet fotograf (master i Fine Arts/fotografi). Denne boken er deres (første) hjertebarn.

Fakta