Science and Cooking
Physics Meets Food, From Homemade to Haute Cuisine
Michael Brenner ; Pia Soerensen ; David Weitz
- Vår pris
- 389,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid: Usikker levering*
*Vi bestiller varen fra forlag i utlandet.
Dersom varen finnes, sender vi den så snart vi får den til lager
På grunn av Brexit-tilpasninger og tiltak for å begrense covid-19 kan det dessverre oppstå forsinket levering.
Kjøp NÅ - få 19 bonuskroner!
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid: Usikker levering*
*Vi bestiller varen fra forlag i utlandet.
Dersom varen finnes, sender vi den så snart vi får den til lager
På grunn av Brexit-tilpasninger og tiltak for å begrense covid-19 kan det dessverre oppstå forsinket levering.
Kjøp NÅ - få 19 bonuskroner!
Science and Cooking answers questions such as why we knead bread, what determines the temperature at which we cook a steak or the how much time our chocolate chip cookies should spend in the oven, through fascinating lessons ranging from the role of pressure and boiling points in pecan praline to that of microbes in your coffee. With beautiful full-colour illustrations and recipes, hands-on experiments, and engaging introductions from world-renowned chefs Ferran Adria and Jose Andres, Science and Cooking will change the way readers approach both subjects-in their kitchens and beyond.