Meny
 
Factfulness - 
   Hans Rosling
  
   Anna Rosling Rönnlund
  
   Ola Rosling
  
   Mette-Cathrine Jahr

Factfulness

ti knep som hjelper deg å forstå verden

; Anna Rosling Rönnlund ; Ola Rosling ; Mette-Cathrine Jahr (Oversetter)

«Factfulness er interessant, ofte besnærende, men også underholdende lesning.»

, NRK Bok
I Factfulness viser Hans Rosling, Ola Rosling og Anna Rosling Rönnlund hvorfor vi stadig misforstår verdens utvikling, og hva vi kan gjøre for å rette opp misforståelsene. Med utgangspunkt i ti vanlige feil hjernen vår gjør, viser de hvordan vi kan bryte med våre tankefeil og forstå verden bedre. Les mer
Vår pris
249,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 249,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

I Factfulness viser Hans Rosling, Ola Rosling og Anna Rosling Rönnlund hvorfor vi stadig misforstår verdens utvikling, og hva vi kan gjøre for å rette opp misforståelsene. Med utgangspunkt i ti vanlige feil hjernen vår gjør, viser de hvordan vi kan bryte med våre tankefeil og forstå verden bedre.


Med samme lidenskap og iver etter å lære bort som gjorde Hans Rosling berømt, viser han hvordan vi alle kan kvitte oss med et foreldet bilde av verden. Bare gjennom å ha et verdensbilde basert på fakta kan medborgere, politikere og bedriftsledere ta gode beslutninger i vår globaliserte samtid.


Boken er inspirerende og tankevekkende, og den vil endre hvordan du forstår verden og gi deg verktøy til å håndtere kriser og muligheter i fremtiden.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 335
ISBN: 9788202620592
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Factfulness. How Not to be Ignorant About the World
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Factfulness er interessant, ofte besnærende, men også underholdende lesning.»

, NRK Bok

«Hans Rosling forteller historien om 'den menneskelige fremgangens hemmelige mirakel' slik bare han kan. Men Factfulnessgjør mye mer enn som så. Boken forklarer også hvorfor framskritt ofte skjer i stillhet og lærer leserne hvordan man kan se det klart.»

Melissa Gates

«En av de viktigste bøkene jeg noensinne har lest - en uunnværlig guide til å tenke klart om verden.»

Bill Gates

«Herlig [...] et budskap fylt av lidenskap og visdom som kommer til oss fra den andre siden av graven, og derfor beveger oss desto sterkere ... Hans fengende presentasjonsstil og glede over hva statistikken kan fortelle, møter oss på hver eneste side. Hvem andre ville vel ha valgt et diagram over 'gitarer per innbygger' som en indikator på menneskelig fremgang?»

Financial Times