Grand Hotel Europa

roman

Den kjente forfatteren Ilja Leonard Pfeijffer tar inn på det ærverdige, men nedslitte Grand Hotel Europa for å reflektere over hva som gikk galt med Clio, hans livs store kjærlighet. Slik skrives en vakker historie fram, om intellektuell og kjødelig lidenskap, om reiser til Malta, Portovenere og Venezia, og en spennende jakt etter Caravaggios siste maleri.

Les mer

390,-

429,- Spar: 39,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Verden av i går, i dag, i morgen

Den kjente forfatteren Ilja Leonard Pfeijffer tar inn på det ærverdige, men nedslitte Grand Hotel Europa for å reflektere over hva som gikk galt med Clio, hans livs store kjærlighet. Slik skrives en vakker historie fram, om intellektuell og kjødelig lidenskap, om reiser til Malta, Portovenere og Venezia, og en spennende jakt etter Caravaggios siste maleri. Forfatteren blir mer og mer fascinert av mysteriene rundt Grand Hotel Europa og gjestene som bor der – minneverdige karakterer som tilsynelatende stammer fra mer elegante æraer. Men hotellets framtid er truet av globaliseringen som finner sin vei også hit.

Grand Hotel Europa er Den store europeiske romanen – en grandios, lyrisk og freidig roman om europeisk identitet og vårt eget kontinent. Et Europa hvor fortiden dyrkes i den grad at det knapt er plass til noen framtid, og hvor masseturismen er i ferd med å ødelegge noe av det mest verdifulle vi har.

Boka er en av de mest solgte i Nederland de siste årene, den er belønnet med flere priser, er trykt i 26 opplag og er under utgivelse i over 20 land.

«En fryktløs bok som ikke skyr noen ting. Den ønsker å imponere, og den imponerer ... en vidunderlig bok som du vil lese med stadig mer febril iver. Pfeijffer fanger tidsånden og serverer den på uimotståelig vis. Dette er årets roman.»

NRC Handelsblad, Nederland

 

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
529
ISBN
9788205530829
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Grand Hotel Europa
Format
21 x 14 cm
Nr
8196125

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grand Hotel Europa:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Eden
Ny!

Eden

Auður Ava Ólafsdóttir
Innbundet 
429,-
 

De der

Joyce Carol Oates
Innbundet 
375,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv