Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Carl Barks' beste

"den gode tegneren"s ypperste historier i utvalg : hans beste malerier, tegnefilmskisser og vitsetegninger

Er det mulig, å lage én bok med det beste fra Andebys skaper? Her i hvert i alle fall noe av det ypperste, omsorgsfullt plukket ut av to kjennere. Det er legendariske Gullhjelmen, den norske favoritten om firkanteggene, og mange andre, også noen mer obskure, som Donalds skjebnesvangre forsøk på hønseoppdrett. Les mer

636,-

699,- Spar: 63,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Er det mulig, å lage én bok med det beste fra Andebys skaper? Her i hvert i alle fall noe av det ypperste, omsorgsfullt plukket ut av to kjennere. Det er legendariske Gullhjelmen, den norske favoritten om firkanteggene, og mange andre, også noen mer obskure, som Donalds skjebnesvangre forsøk på hønseoppdrett. Noe Barks selv hadde befattet seg med!

Denne praktboken viser dessuten flere av Barks' talenter, som han hadde større suksess med enn høns ... Som pensjonist malte han fremragende oljemalerier, med motiv fra seriene. Et fint utvalg av dem er vakkert gjengitt i bokens store format. Mindre kjent er hans tidligste Disney-oppdrag, men Barks bidro vesentlig på flere av Disneys populære tegnefilmer. Skissene hans, såkalte storyboards, er kunst i seg selv, og boken viser flere hele sekvenser fra filmer vi har sett på TV. Enda mer ukjent er hans tidligste tegnekarriere i et herreblad på 1920-tallet. Tidstypiske vitsetegninger litt på kanten, men som fortjener sin plass i en bok kalt Carl Barks' beste.
Tegneserier, forsider, oljemalerier, tegnefilmer og vitsetegninger, fra den store tegneren som ville vært 120 år i 2021.

Detaljer

Forlag
Egmont
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
360
ISBN
9788242970473
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Carl Barks' beste
Format
31 x 24 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Carl Barks' beste:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv