Min side Kundeservice Bli medlem

The complete Calvin and Hobbes. Vol. 1-3

These three volumes bring together every Calvin and Hobbes cartoon that has ever appeared in syndication (1985-1995), along with a treasury of entertaining stories and poems from It's a magical world and There's treasure everywhere. Les mer

1299,-
Innbundet
Utsolgt
These three volumes bring together every Calvin and Hobbes cartoon that has ever appeared in syndication (1985-1995), along with a treasury of entertaining stories and poems from It's a magical world and There's treasure everywhere.

Medlemsvurdering:
Dette er en komplett samling av alle avisstriper av Tommy og Tigeren på originalspråket. Det har kommet uttallige samlinger, men denne er den eneste som inneholder samtlige striper. Alle kjenner Tommy og Tigern enten fra aviser eller blader. Det er derfor unødvendig å beskrive innholdet i boka. Jeg vil derfor kun uttrykke min entusiasme over å eiet et eksemplar av denne boka. Tegneserieelskere i alle aldre kan nyte innholdet. Det er en fin måte for de yngre leserne å lære engelsk på en morsom måte. Selv om boka er stor og tung klarer man å lese den på senga eller i godstolen.

John Bjerke

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Andrews and McMeel
Innbinding
Innbundet
Språk
Engelsk
ISBN
9780740748479
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Originaltittel
The complete Calvin and Hobbes. Vol. 1-3
Priser
Short-listed for Quill Awards Humor 2006.
Serie
Tommy og Tigern

Om forfatteren

Bill Watterson is the creator of Calvin and Hobbes, one of the most popular and well-regarded cartoon strips of the twentieth century. Calvin and Hobbes appeared in newspapers from November 1985 until Watterson's retirement in 1995.

Online:

gocomics.com/calvinandhobbes/

Medlemmers vurdering

J
John Bjerke – 22.10.2008

– Dette er en komplett samling av alle avisstriper av Tommy og Tigeren på originalspråket. Det har kommet uttallige samlinger, men denne er den eneste som inneholder samtlige striper. Alle kjenner Tommy og Tigern enten fra aviser eller blader. Det er derfor unødvendig å beskrive innholdet i boka. Jeg vil derfor kun uttrykke min entusiasme over å eiet et eksemplar av denne boka. Tegneserieelskere i alle aldre kan nyte innholdet. Det er en fin måte for de yngre leserne å lære engelsk på en morsom måte. Selv om boka er stor og tung klarer man å lese den på senga eller i godstolen.

T
Tigern – 14.04.2008

– Dette er en samleutgave av aller høyeste kvalitet. Innbindingen og samlekassetten er forseggjort og passer flott i bokhyllen. Papirkvaliteten er også høy. Bøkene inneholder den komplette samlingen av Tommy og Tigern-stripene i kronologisk rekkefølge. Dette gir mange timer med latter og morsom lesing på originalspråket og passer for alle som er glad i tegneserier. Tommy og Tigern er kanskje den beste tegneserien som er å få kjøpt, og her har du muligheten til å lese alle stripene som er gitt ut. Disse bøkene er absolutt verd hver en eneste krone og er uten tvil de beste bøkene jeg noensinne har kjøpt. Det er ingenting negativt å utsette på denne bokpakken.

F
Fan – 19.12.2006

– Denne samlingen innholder alle Tommy & Tiger'n som er utgitt, med forord av legenden selv - Bill Watterson. Bøkene er lagt opp kronologisk etter når de ble gitt ut, så det er lett å finne fram. Dette er en bok en kan lese når en vil kose seg. Her kan en lese hvor mye en vil uten å dette ut av historien, siden det bare er tegneseriestriper. En bok jeg anbefaler på det sterkeste. Du kommer ikke til å angre. Jeg gir boka 6+++. Er kjempekjekk å lese. Men kanskje som et minus for noen så står den på engelsk.

Oppdag mer

Bøker som ligner på The complete Calvin and Hobbes. Vol. 1-3:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Truth

Terry Pratchett
Innbundet 
247,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv