Min side Kundeservice Bli medlem

Asterix og vikingene

Verdens beste tegneserie i sin fulle prakt! Ny gjennomredigert versjon i stive permer. Nye farger og ny teksting og hele 18 sider bakom-materiale og ekstrastoff i alle 37 bøker. Dette er album 9.

Majestix får den ustyrlige nevøen Provoix på besøk. Les mer

199,-

219,- Spar: 20,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Verdens beste tegneserie i sin fulle prakt! Ny gjennomredigert versjon i stive permer. Nye farger og ny teksting og hele 18 sider bakom-materiale og ekstrastoff i alle 37 bøker. Dette er album 9.

Majestix får den ustyrlige nevøen Provoix på besøk. Som ungdommer flest har han ingen respekt for autoriteter. Vil Asterix og Obelix greie å gjøre en mann av guttevalpen? Det er imidlertid ikke bare Provoix som kommer på besøk. Landsbyen får også en visitt av blodtørstige vikinger, som er på jakt etter den mystiske frykten. De har nemlig hørt at frykt gir den redde vinger - og de fryktløse vikingene vil gjerne lære seg å fly ... De kidnapper Provoix, og dermed er det duket for nok et redningsoppdrag for Asterix og Obelix!

Medlemsvurdering:
Veldig morsomt ! Jeg er fransk og jeg har lest Asterix siden min barndom, for veldig lenge siden. Jeg ville vite den norske versjonen av denne boken: hvordan humoren i denne boken er transponert av de samme vikingene (eller rettere sagt deres etterkommere) som vi snakker om. Dokumentene som analyserer "Asterix"-fenomenet er også veldig interessante. Veldig fornøyd med dette kjøpet!

Jean Philippe

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Egmont Publishing
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
68
ISBN
9788242953605
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Astérix et les Normands
Format
29 x 22 cm
Serie
Asterix - samlede verk 9

Medlemmers vurdering

J
Jean Philippe – 05.09.2023

– Veldig morsomt ! Jeg er fransk og jeg har lest Asterix siden min barndom, for veldig lenge siden. Jeg ville vite den norske versjonen av denne boken: hvordan humoren i denne boken er transponert av de samme vikingene (eller rettere sagt deres etterkommere) som vi snakker om. Dokumentene som analyserer "Asterix"-fenomenet er også veldig interessante. Veldig fornøyd med dette kjøpet!

E
Ellinor – 25.08.2021

– Det er bare å gi seg over, Asterix er topp!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Asterix og vikingene:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Nemi

Lise Myhre
Paperback 
68,- 75,-
 

Stjålet

Ann-Helén Laestadius
Innbundet 
349,- 399,-
 

Logg inn

Handlekurv