Damenes inntogsmarsj

Det er revolusjon i Asterix' landsby! I det gamle Gallia var det uhørt med kvinnelige skalder, men når mødrene går lei av Trubadurix' elendige musikkundervisning, er det nettopp en dame de tilkaller - Maestria. Les mer

199,-

219,- Spar: 20,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Det er revolusjon i Asterix' landsby! I det gamle Gallia var det uhørt med kvinnelige skalder, men når mødrene går lei av Trubadurix' elendige musikkundervisning, er det nettopp en dame de tilkaller - Maestria. Mennene i landsbyen er først helt lamslått, men Maestria viser seg å være en god forbundsfelle i krigen mot Cæsars hemmelige våpen; den romerske diktatoren har nemlig sendt inn en tropp med kvinnelige legionærer, og regner med at de ridderlige gallerne ikke gir seg til å krige mot kvinner. Men Mastria har ingen slike skrupler, og sammen med Asterix legger hun en kløktig plan.

Bøkene i Asterix samlede verk gjenutgis her i vakre farger, ny teksting og med nytegnede lydord. Dessuten inneholder hver bok minst seksten sider med spennende og interessant bakom- og ekstramateriale. Vi garanterer deg en leseropplevelse uten sidestykke, enten det dreier seg om et kjærkomment gjensyn eller om det er første gang du møter Asterix og hans ukuelige kumpaner.

Detaljer

Forlag
Egmont Publishing
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
68
ISBN
9788242957467
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
La rose et le glaive
Format
29 x 23 cm
Serie
Asterix
Asterix - samlede verk 29

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Damenes inntogsmarsj:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv