Meny

Nord og ned

Del 1

; Endre Skandfer ; Bjarte Agdestein

Serie: Krüger & Krogh 3

«Vær advart: Dette er trolig den mest nesegruse anmeldelsen jeg gir fra meg dette året. Jeg hadde nesten glemt at jeg gledet meg til et nytt bind i denne absurd morsomme og smarte tegneserien.»

, nrk.no
Spesialagentene Krüger og Krogh er tilbake! Under mystiske omstendigheter blir en fiskebåt slukt av havet utenfor Andøya, og en hemmelig lyttestasjon registrerer urovekkende signaler fra dypet. Hovedstadsagentene blir satt på prøve når «Høvdingen», sjefen for AFMA, sender dem på oppdrag mot det stormfulle nord. Les mer
Vår pris
288,-
Spar
41,-

Veil. pris: 329,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ventes til lager 06.10.2022

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 288,-
Spar: 41,-

Veil. pris: 329,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ventes til lager 06.10.2022

Spesialagentene Krüger og Krogh er tilbake! Under mystiske omstendigheter blir en fiskebåt slukt av havet utenfor Andøya, og en hemmelig lyttestasjon registrerer urovekkende signaler fra dypet. Hovedstadsagentene blir satt på prøve når «Høvdingen», sjefen for AFMA, sender dem på oppdrag mot det stormfulle nord. Er det sovjeterne som utvikler et akustisk våpen utenfor norskekysten? Eller har de å gjøre med et monster eller annet fenomen som kun «Avsnitt for mellomliggende anliggender» er i stand til å hamle opp med?
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Strand
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider: 71
ISBN: 9788284420097
Utgave: 1. utg.
Format: 29 x 22 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger