Min side Kundeservice Bli medlem

Nord og ned

Del 1

«Vær advart: Dette er trolig den mest nesegruse anmeldelsen jeg gir fra meg dette året. Jeg hadde nesten glemt at jeg gledet meg til et nytt bind i denne absurd morsomme og smarte tegneserien.»

nrk.no

Spesialagentene Krüger og Krogh er tilbake! Under mystiske omstendigheter blir en fiskebåt slukt av havet utenfor Andøya, og en hemmelig lyttestasjon registrerer urovekkende signaler fra dypet. Hovedstadsagentene blir satt på prøve når «Høvdingen», sjefen for AFMA, sender dem på oppdrag mot det stormfulle nord. Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Spesialagentene Krüger og Krogh er tilbake! Under mystiske omstendigheter blir en fiskebåt slukt av havet utenfor Andøya, og en hemmelig lyttestasjon registrerer urovekkende signaler fra dypet. Hovedstadsagentene blir satt på prøve når «Høvdingen», sjefen for AFMA, sender dem på oppdrag mot det stormfulle nord. Er det sovjeterne som utvikler et akustisk våpen utenfor norskekysten? Eller har de å gjøre med et monster eller annet fenomen som kun «Avsnitt for mellomliggende anliggender» er i stand til å hamle opp med?

Medlemsvurdering:
Spesialetterforskerne Krüger og Krogh i AFMA er tilbake i et nytt bind i denne morsomme og smarte tegneserien. Denne gangen drar de til Andfjorden, mellom Andøya og Senja for å undersøke saken. Uten å gå i detaljer i handlingen, så portretteres med stil og morskap etterkrigsprofiler som Jens Chr. Hauge, Einar Gerhardsen og etterretningssjefen Vilhelm Evang – så er noen nevnt. Glitrende tegnet er den også. Fire år er lenge. Håper det ikke drøyer fire år til neste utgave.

Bengt Riise

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Strand
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
71
ISBN
9788284420097
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
29 x 22 cm
Nr
8210837
Serie
Krüger & Krogh 3

Anmeldelser

«Vær advart: Dette er trolig den mest nesegruse anmeldelsen jeg gir fra meg dette året. Jeg hadde nesten glemt at jeg gledet meg til et nytt bind i denne absurd morsomme og smarte tegneserien.»

Leif Ekle, nrk.no

Medlemmers vurdering

B
Bengt Riise – 20.09.2022

– Spesialetterforskerne Krüger og Krogh i AFMA er tilbake i et nytt bind i denne morsomme og smarte tegneserien. Denne gangen drar de til Andfjorden, mellom Andøya og Senja for å undersøke saken. Uten å gå i detaljer i handlingen, så portretteres med stil og morskap etterkrigsprofiler som Jens Chr. Hauge, Einar Gerhardsen og etterretningssjefen Vilhelm Evang – så er noen nevnt. Glitrende tegnet er den også. Fire år er lenge. Håper det ikke drøyer fire år til neste utgave.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nord og ned:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

M

Antonio Scurati
Innbundet 
419,- 479,-
 

Skår

Bret Easton Ellis
Innbundet 
393,- 449,-
Xiania
Ny!

Xiania

Lotta Elstad
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Handlekurv