Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Bli medlem

Asia

Vi runder av årgangen med reiseskildringer fra våre venner i Andeby med et knippe beretninger fra Asia. Som ventet er det ikke akkurat snakk om vanlige A4-pakketurer, men snarere farefulle ekspedisjoner til eksotiske og spennende avkroker som byr på rikelig med mystikk, nervepirring og lattervekkende intriger. Les mer

117,-

129,- Spar: 12,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Vi runder av årgangen med reiseskildringer fra våre venner i Andeby med et knippe beretninger fra Asia. Som ventet er det ikke akkurat snakk om vanlige A4-pakketurer, men snarere farefulle ekspedisjoner til eksotiske og spennende avkroker som byr på rikelig med mystikk, nervepirring og lattervekkende intriger.

Bare hør: Vi skal bli med hakkespettene til Indias jungel og stifte nærmere bekjentskap med en fabelaktig tiger, vi skal henge i hælene på Indiana Beinson både når han jakter på Karga Khans sagnomsuste skatt i Mongolia, når han prøver å grave frem historien om det gåtefulle pyu-folket i Myanmar og når han gjør et forsøk på å avdekke en kinesisk vismanns hemmeligheter. Vi byr også på hektiske utenlandseventyr med Skrue, Donald og guttene på pengevekslingsoppdrag i Ruffostan, med Skrue og guttene på leting etter den sagnomsuste byen Sjahpur og med Donald og Raptus på tejakt i Ekstraktania. Og som om ikke dette var nok, får vi også være med Mikke og Minni på tur til Kerala i India, Mikke til Malaysia og Nepal og Guffen og Anton til Japan, der Guffen faktisk gjør det stort som sumobryter. Så her er det absolutt duket for mektig mye moro på det fantastiske og mangfoldige asiatiske kontinentet!

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
316
ISBN
9788242974006
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
19 x 13 cm
Serie
Donald reisemål

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Asia:

Dolly
Ny!

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
139,- 159,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Afrika

Tonje Tornes
Paperback 
117,- 129,-
 
Dolly
Ny!

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
139,- 159,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv