Min side Kundeservice Bli medlem

Hat trick

Hat Trick var bokpublikummets tredje møte med Pondus, og som de to første bøkene var den en enorm suksess. Det rekordstore førsteopplaget gikk tomt allerede få måneder etter utgivelsen høsten 2003. Etter å ha vært utsolgt fra forlaget i 15 år er boka endelig tilgjengelig igjen, komplett og i farger. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Hat Trick var bokpublikummets tredje møte med Pondus, og som de to første bøkene var den en enorm suksess. Det rekordstore førsteopplaget gikk tomt allerede få måneder etter utgivelsen høsten 2003. Etter å ha vært utsolgt fra forlaget i 15 år er boka endelig tilgjengelig igjen, komplett og i farger. «For det fjerde - tro ikke at jeg hadde glemt at dette begynte som en nummerert liste - er Pondus en forbanna morsom serie. Ikke hver bidige gang, men oftere enn de fleste stripeserier. Og oftere når Øverli viser oss noe, enn når han har noe han vil fortelle oss. Hvor ofte ler man av tegneserier? Pondus ligger skyhøyt over snittet.» Knut Nærum, fra forordet.

Medlemsvurdering:
Øverli briljerer igjen i tredje bok med den fotballgale bussjåføren Pondus og hans trygdesnyltende venn, Jokke, som kun sjekker opp katastrofalt stygge damer. På sin ferd mellom pub, jobb, heis, fotballbane, butikk og hjemmekos opplever Pondus og Jokke situasjoner der hemninger eller skruer ofte er løse og komikk lett oppstår. Bondus i denne utgaven er flere striper som ble utelatt fra den første utgivelsen. Anbefales for alle!

Bengt Riise

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Strand
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
184
ISBN
9788293718888
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
28 x 22 cm
Nr
8196303
Serie
Pondus
Pondus 3

Medlemmers vurdering

J
Johnny Ulvan – 04.05.2022

– Hat trick Frode Øverli

B
Bengt Riise – 05.04.2022

– Øverli briljerer igjen i tredje bok med den fotballgale bussjåføren Pondus og hans trygdesnyltende venn, Jokke, som kun sjekker opp katastrofalt stygge damer. På sin ferd mellom pub, jobb, heis, fotballbane, butikk og hjemmekos opplever Pondus og Jokke situasjoner der hemninger eller skruer ofte er løse og komikk lett oppstår. Bondus i denne utgaven er flere striper som ble utelatt fra den første utgivelsen. Anbefales for alle!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hat trick:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1794

Niklas Natt och Dag
Innbundet 
345,- 379,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv