Hurra!

I Andeby er hver dag en fest, men noen dager er enda festligere enn andre. I denne utgaven av Tema Pocket er det selskapeligheter og feiringer som står i sentrum, og du inviteres med på alt fra kosetime til fjonge sosietetsball. Les mer

117,-

129,- Spar: 12,-

Paperback
Utsolgt
I Andeby er hver dag en fest, men noen dager er enda festligere enn andre. I denne utgaven av Tema Pocket er det selskapeligheter og feiringer som står i sentrum, og du inviteres med på alt fra kosetime til fjonge sosietetsball. Selv onkel Skrue tar på seg spanderbuksene og innbyr til fest - med mat, drikke og (tvilsom) underholdning i form av tryllekunstner Klodrik. Her må det være noe muffens! Klaus Knegg har bursdag, og gode venner planlegger å overraske ham med en fest. Men Klaus har det altfor travelt på jobben, så vennene trår til for å hjelpe. Kan det gå bra?

Apropos overraskelsesbursdager! Det er lite som slår de overraskelsene Mikke har i vente da han skal feire bursdagen sin. Han får nifse kopier av erke enden og ondsinnede planer om verdens-herredømme i fanget. Andeby feirer byjubileum, onkel Skrue oppretter sitt eget keiserdømme, Donald Rakkerduck disker opp til kosetime på skolen, og Madam Mim får svinge seg med sosieteten. Puss lakkskoene, gre håret og sving deg med. God fornøyelse! 512 festlige sider!

Donald Pocket er Norges største bokserie! Pocketene har gledet barn i flere generasjoner med sine spennende og episke historier. Donald Pocket skaper leselyst og er en perfekt underholdningslektyre for barn!

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
512
ISBN
9788242968104
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Hurra!
Format
19 x 13 cm
Serie
Walt Disney's Donald tema pocket

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hurra!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv