Min side Kundeservice Bli medlem

Impulskontroll

«Dunce Impulskontroll kommer kjapt til å stå igjen som høstens mest originale, gjennomførte og innholdsrike stripesamling»

Øyvind Holen. Dagens Næringsliv

Teikneserien Dunce er eineståande innan norske striper, på kort tid har den raska med seg både Sproingprisen, Pondusprisen og Dagbladet sin teikneseriepris. I tillegg har Dunce-bøkene blitt utgjevne og lovprisa i både Frankrike og Sør-Amerika. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Teikneserien Dunce er eineståande innan norske striper, på kort tid har den raska med seg både Sproingprisen, Pondusprisen og Dagbladet sin teikneseriepris. I tillegg har Dunce-bøkene blitt utgjevne og lovprisa i både Frankrike og Sør-Amerika.

Impulskontroll er den fjerde Dunce-boka, også denne er fylt til randen av enkeltstriper, stripesekvensar og lengre seriar. Styve er i storform, både som teiknar og historieforteljar, bli med på ein biltur gjennom Noreg (med NAF Veibok fra 1989), Brego sine forsøk på å gå i vinterdvale, og den gripande sekvensen der Gustav eigenhendig tek ansvar for å redde regnskogen.

«Det gjev håp for heile bransjen at striper let seg fornye på denne måten som Styve har lukkast med.» - Trond Sætre, Serienett

Dunce vekslar mellom kvardagslege floker og djupe, eksistensielle kriser. Det heile er teikna og fortalt så morosamt, og så sårt, at ein knapt kan legge boka frå seg.

Skaparen bak Dunce er Jens K Styve, ein vestlending som etter kvart har blitt både austlending og nordlending. Stripa hans går dagleg i Klassekampen, og i ein heil del andre aviser og hefter.

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media
Innbinding
Innbundet
Språk
Nynorsk
Sider
179
ISBN
9788242974198
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Impulskontroll
Format
23 x 22 cm
Serie
Dunce

Bla i boka

Anmeldelser

«Dunce Impulskontroll kommer kjapt til å stå igjen som høstens mest originale, gjennomførte og innholdsrike stripesamling»

Øyvind Holen. Dagens Næringsliv

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Impulskontroll:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Nedetid

Jens K. Styve
Innbundet 
272,- 299,-
 

Neokora

Jean Van Hamme
Innbundet 
327,- 359,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv