Min side Kundeservice Bli medlem

Kampen om naturen

Bli med ut i naturen med Hakkespettene! Hakkespettene ble introdusert for første gang i 1951 og har siden vært en av Andebys viktigste institusjoner. Med Hakkespettene ble vi vitne til at Ole, Dole og Doffen gikk fra å være en rampete trekløver som gjerne benyttet seg av enhver mulighet til å terge på seg deres kjære onkel Donald, til å bli eksemplariske, veslevoksne mangestjernegeneraler i en til tider pompøs speidergruppe. Les mer

130,-

149,- Spar: 19,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Bli med ut i naturen med Hakkespettene! Hakkespettene ble introdusert for første gang i 1951 og har siden vært en av Andebys viktigste institusjoner. Med Hakkespettene ble vi vitne til at Ole, Dole og Doffen gikk fra å være en rampete trekløver som gjerne benyttet seg av enhver mulighet til å terge på seg deres kjære onkel Donald, til å bli eksemplariske, veslevoksne mangestjernegeneraler i en til tider pompøs speidergruppe.

Carl Barks' historier om Hakkespettene kan deles opp i to perioder; historier som han selv både skrev og tegnet, og en senere periode hvor han skrev manus som siden skulle bli rentegnet av andre tegnere. Denne senere perioden skulle også vise seg å bli en av de mest interessante periodene i hans forfatterskap på grunn av den til tider gravalvorlige tematikken rundt forurensning, naturvern og industrialisme.

I denne pocketen gir vi et innblikk i begge disse periodene, hvorav den senere perioden er sterkt preget av den nederlandske tegneren, Daan Jippes, som fikk det ærefulle oppdraget å gjøre ferdig alle hakkespettmanusene skrevet av Barks fra 1969-1973.

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media Nordic
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
160
ISBN
9788242976727
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Kampen om naturen
Format
24 x 16 cm
Serie
Walt Disney's Donald Duck av Carl Barks 21

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kampen om naturen:

Dolly
Ny!

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
139,- 159,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dolly
Ny!

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
139,- 159,-
 

Skare

Aleksander R. Kirkwood Brown
Innbundet 
262,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv