Meny
Pondus. 25 år med Liverpool
Pondus - Frode Øverli

Pondus

25 år med Liverpool

; Frode Øverli (Illustratør)

Pondus' oppturer og nedturer som supporter av Liverpool FC har underholdt norske lesere helt siden Steve McManaman løp rundt i sikksakk på Anfield med vind i krøllene og ballen i føttene. Dette er historien om Liverpool i Premier League-æraen og jakten på det første ligagullet siden 1990, fortalt i et hundretalls tegneseriestriper med tilhørende anekdoter, fakta og statistikk.

Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

25 år med Liverpool

Pondus' oppturer og nedturer som supporter av Liverpool FC har underholdt norske lesere helt siden Steve McManaman løp rundt i sikksakk på Anfield med vind i krøllene og ballen i føttene.

Dette er historien om Liverpool i Premier League-æraen og jakten på det første ligagullet siden 1990, fortalt i et hundretalls tegneseriestriper med tilhørende anekdoter, fakta og statistikk. Det er også en historie om den rare kjærligheten mange av oss har til en fotballklubb langt hjemmefra.

Med forord av tidligere Liverpool-proff og Pondus-korrespondent Vegard Heggem, som også bidrar med reisebrev fra årene på Merseyside og komiske glimt fra garderoben og treningsfeltet.

 

Frode Øverli: Pondus. 25 år med Liverpool

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Strand
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 191
ISBN: 9788293718284
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 21 cm
Nr: 8166838
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger