Meny

Rutetid

julen 2022

; Frode Øverli (Illustratør)

Rutetid er Pondus-pappa Frode Øverlis sideprosjekt; et sideprosjekt han egentlig ikke har tid til, men er så glad i at han bare MÅ lage. Her møter vi skipbrudne der alt går fra galt til verre når en kar med trekkspill også driver i land på den øde øya, og death metal-band viser hvordan kombinasjonen genitalier og høyspent strøm får fram den helt rette vokalen i studio. Les mer
Vår pris
69,-
Spar
10,-

Veil. pris: 79,-  (Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Paperback
Paperback
Vår pris: 69,-
Spar: 10,-

Veil. pris: 79,-  (Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Rutetid er Pondus-pappa Frode Øverlis sideprosjekt; et sideprosjekt han egentlig ikke har tid til, men er så glad i at han bare MÅ lage. Her møter vi skipbrudne der alt går fra galt til verre når en kar med trekkspill også driver i land på den øde øya, og death metal-band viser hvordan kombinasjonen genitalier og høyspent strøm får fram den helt rette vokalen i studio. Frode Øverli tillater seg også ordspill som hadde gitt livsvarig dødsstraff, om han ikke hadde vært i verdensklasse rent tegnemessig. Produksjonen hans omfatter i skrivende stund godt over 1 000 Rutetid-vitser.

Bergenseren Øverli bor nå på Askøy, og er på en solid pallplassering over Norges mest kjente og leste humorister. I bladform har Rutetid kommet ut siden 2010, og serien publiseres også i talløse publikasjoner og på nettsteder i mange land.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Egmont Kids Media
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 32
ISBN: 9788242974945
Utgave: 1. utg.
Format: 29 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger