Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Skurker og lurendreiere

Donald-mesteren Carl Barks var ekstremt god på å skape skurker som vi elsker å hate. Før vi elsker dem litt igjen. Særlig Magica fra Tryll og B-gjengen har denne eff ekten på oss. Magica som den viljesterke og uavhengige kvinnen som hun alltid har vært. Les mer

136,-

149,- Spar: 13,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Donald-mesteren Carl Barks var ekstremt god på å skape skurker som vi elsker å hate. Før vi elsker dem litt igjen. Særlig Magica fra Tryll og B-gjengen har denne eff ekten på oss. Magica som den viljesterke og uavhengige kvinnen som hun alltid har vært. Mens B-gjengens ustoppelige pågangmot når det gjelder troen på at pengebingen EN DAG SKAL BLI DERES, har alltid fått oss til å humre!

Carl Barks er Andebys skaper, og hans historier har preget alle leserne som noengang har kommet i kontakt med dem. Han har en unik strek, en perfekt timing, og en uovertruffen måte å fortelle en historie på. Carl Barks levde nesten hele det forrige århundre, fra 27 mars 1901 til 25 august 2000!

I denne pocketserien velges de beste Donald-historiene fra legenden Carl Barks. Hans historier fra Andeby er så gode at de med rette kalles klassikere.

Detaljer

Forlag
Egmont
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
159
ISBN
9788242973900
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Skurker og lurendreiere
Format
24 x 16 cm
Serie
Walt Disney's Donald Duck av Carl Barks 12

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skurker og lurendreiere:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv