Min side Kundeservice Bli medlem

Sør-Amerika

Andeby er verdens navle, det er klart. Men også for folk som lever i sentrum for verdens begivenheter kan det være givende å komme seg ut innimellom. I denne boka har vi samlet en bukett med fortellinger der jungeldampende og fjellrike Sør-Amerika er reisemålet for kjente og kjære andebyboere. Les mer

117,-

129,- Spar: 12,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Andeby er verdens navle, det er klart. Men også for folk som lever i sentrum for verdens begivenheter kan det være givende å komme seg ut innimellom. I denne boka har vi samlet en bukett med fortellinger der jungeldampende og fjellrike Sør-Amerika er reisemålet for kjente og kjære andebyboere. Vi får blant annet være med Mikke og Langbein på en reise inn i fortiden for å utforske hemmelighetene til nazcalinjene i Peru, vi blir med hakkespettene på tur til en uoppdaget inkaby i Andesfjellene og vi følger onkel Skrue på gulljakt i mayaenes gamle rike. Så ta på hjelmen, spenn deg fast i godstolen og stålsett deg for 316 sider med spinnville reiseopplevelser!

Om serien: Donald Ducks duckifiserte klassiske reisemål er utvalgte reisemål som vi alle kjenner, lettere omtolket med Donald og vennene hans i hovedrollene. Perfekt Duckifisert slik at de blir både spennende, morsomme og lærerike.

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
316
ISBN
9788242973955
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
19 x 13 cm
Serie
Donald reisemål

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sør-Amerika:

Dolly
Ny!

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
139,- 159,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Asia

Tonje Tornes
Paperback 
117,- 129,-
 

Afrika

Tonje Tornes
Paperback 
117,- 129,-
 
Dolly
Ny!

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
139,- 159,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv