Meny

Spøkelsestimen

Silje Standal Jackson (Redaktør) ; Nina Svendsrud (Oversetter) ; Walt Disney Company (Bidragsyter)

Det er ikke bare iltre intriger og fyrig spetakkel i Andeby, noen ganger kan det bli ganske nifst også. For det hender at våre venner kommer ut for uforklarlige fenomener og overnaturlige vesener. Som spøkelser. Les mer
Vår pris
128,-
Spar
13,-

Veil. pris: 141,-  (Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Paperback
Paperback
Vår pris: 128,-
Spar: 13,-

Veil. pris: 141,-  (Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Det er ikke bare iltre intriger og fyrig spetakkel i Andeby, noen ganger kan det bli ganske nifst også. For det hender at våre venner kommer ut for uforklarlige fenomener og overnaturlige vesener. Som spøkelser.

I denne boka spøker det både høyt og lavt og på de underligste steder. I gamle borger og hus, selvsagt, det er vi jo vant til, men også på toget, i en gruve, om bord på et skip, i en fornøyelsespark og attpåtil i Skrues pengebinge! Dessuten får vi oppleve at et av Skrues tømmerfelt blir hjemsøkt av et uhyggelig kjempevesen og at hele Andebys befolkning blir skiftet ut med åndeaktige skikkelser!

Om serien:
Donald Pocket er Norges største bokserie! Pocketene har gledet barn i flere generasjoner med sine spennende og episke historier. Donald Pocket skaper leselyst og er en perfekt underholdningslektyre for barn 10+!
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Egmont Kids Media
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 512
ISBN: 9788242966551
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 19 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger