Meny

Stopp for politiet!

Tonje Tornes (Redaktør) ; Jens E. Røsåsen (Oversetter) ; Walt Disney Company (Bidragsyter)

Vi vet jo at Donald har prøvd seg i mange jobber, også som politimann, men i denne samlingen får vi dokumentert at mange flere i Andeby har prøvd seg som lovens håndhevere og kriminaletterforskere på den ene eller andre måten. Les mer
Vår pris
139,-
Spar
20,-

Veil. pris: 159,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 139,-
Spar: 20,-

Veil. pris: 159,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Vi vet jo at Donald har prøvd seg i mange jobber, også som politimann, men i denne samlingen får vi dokumentert at mange flere i Andeby har prøvd seg som lovens håndhevere og kriminaletterforskere på den ene eller andre måten. Ja, alt fra Dolly og Bestemor Duck til Mikke og Langbein, fra Minni og Klara til Skrue og Rikerud - pluss B-gjengen og til og med Ovnsrøret! Og Guffen tar bokstavelig talt kaka når han opptrer som spesialbetjent for BMS - Bymunnskjenkene - med myndighet til å etterforske og stoppe matkriminalitet.

Noen i Andeby er faktisk politi på heltid, som fullmektig Olsen og Harald. De går undercover for å nøste opp i uhumskheter i egne rekker. For å gjøre det hele komplett skal vi også høre fra Klodriks supre alter ego, Bat-And, som har et og annet å lære bort til elever på politiskolen. Tror han selv, i hvert fall ... 512 sider med politifaglig fiasko!
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Egmont Kids Media
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 512
ISBN: 9788242973771
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 19 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger