Til alle tider!

Ett av mange spesielle trekk ved våre venner fra Andeby er at de kan påtreffes ikke bare til alle døgnets tider eller til alle årets tider, men bokstavelig talt til ALLE tider, Både Donald og Mikke og alle de andre vi kjenner så godt, viser seg å ha aner og dobbeltgjengere som lever i alle aldre fra steinalderen og oppover. Les mer

145,-

159,- Spar: 14,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Ett av mange spesielle trekk ved våre venner fra Andeby er at de kan påtreffes ikke bare til alle døgnets tider eller til alle årets tider, men bokstavelig talt til ALLE tider, Både Donald og Mikke og alle de andre vi kjenner så godt, viser seg å ha aner og dobbeltgjengere som lever i alle aldre fra steinalderen og oppover. Og de er som regel helt like sine moderne motstykker, både av utseende og lynne. Dette åpner for en masse festlige historier med alt fra løs til ingen tilknytning til historiske fakta.

I denne boka får vi møte Donald som medlem av besetningen til verdensomseileren Magellan, Donald som maler både i Venezia på 1700-tallet og Paris på 1800-tallet og som en slags forløser for Copernicus på 1500-tallet - og jammen får vi ikke oppleve ham som Italias store frihetskjemper og nasjonsbygger på 1800-tallet også. 336 sider med kvakkende gale historiske historier!

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
336
ISBN
9788242973870
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Til alle tider!
Format
21 x 15 cm
Serie
Andepocket

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Til alle tider!:

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
145,- 159,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv