Meny
Til alle tider! - Tonje Tornes

Til alle tider!

Tonje Tornes (Redaktør) ; Jens E. Røsåsen (Oversetter)

Ett av mange spesielle trekk ved våre venner fra Andeby er at de kan påtreffes ikke bare til alle døgnets tider eller til alle årets tider, men bokstavelig talt til ALLE tider, Både Donald og Mikke og alle de andre vi kjenner så godt, viser seg å ha aner og dobbeltgjengere som lever i alle aldre fra steinalderen og oppover. Les mer
Vår pris
145,-
Spar
14,-

Veil. pris: 159,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 145,-
Spar: 14,-

Veil. pris: 159,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Ett av mange spesielle trekk ved våre venner fra Andeby er at de kan påtreffes ikke bare til alle døgnets tider eller til alle årets tider, men bokstavelig talt til ALLE tider, Både Donald og Mikke og alle de andre vi kjenner så godt, viser seg å ha aner og dobbeltgjengere som lever i alle aldre fra steinalderen og oppover. Og de er som regel helt like sine moderne motstykker, både av utseende og lynne. Dette åpner for en masse festlige historier med alt fra løs til ingen tilknytning til historiske fakta.

I denne boka får vi møte Donald som medlem av besetningen til verdensomseileren Magellan, Donald som maler både i Venezia på 1700-tallet og Paris på 1800-tallet og som en slags forløser for Copernicus på 1500-tallet - og jammen får vi ikke oppleve ham som Italias store frihetskjemper og nasjonsbygger på 1800-tallet også. 336 sider med kvakkende gale historiske historier!
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Egmont Kids Media
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 336
ISBN: 9788242973870
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 21 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger