Min side Kundeservice Bli medlem

Tilbake til Flammesteinens land

Våre venner i Andeby er støtt og stadig på nye eventyr, og det hender seg at disse tar plass i en svunnen tid ... Og kanskje også da i parallelle univers, hvor trollmenn, hekser, drager, jotner og riddere lever side om side? I denne pocketserien børster vi støv av noen av de beste fantasy-historiene fra Donald Pockets enorme historiearkiv! Les mer

140,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Våre venner i Andeby er støtt og stadig på nye eventyr, og det hender seg at disse tar plass i en svunnen tid ... Og kanskje også da i parallelle univers, hvor trollmenn, hekser, drager, jotner og riddere lever side om side? I denne pocketserien børster vi støv av noen av de beste fantasy-historiene fra Donald Pockets enorme historiearkiv!

I denne boken kan du blant annet glede deg over at vi for aller første gang har samlet Giorgio Figus' og Roberto Marinis legendariske saga om «Flammesteinens land» mellom to permer, i tillegg til at du får servert prologen til den episke sagaen, «Magiens mestere», som du vil bli bedre kjent med i senere volum av Donald !

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
262
ISBN
9788242979889
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Tilbake til Flammesteinens land
Format
21 x 15 cm
Serie
Donald Duck Fantasy 1 - 2024

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tilbake til Flammesteinens land:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
145,- 159,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv