Min side Kundeservice Bli medlem

Hamlet og andre klassikere

Caffe latte og en brownie eller te og toast med marmelade - det er ikke alltid så lett å velge! Andebyversjonene av klassikere fra verdenslitteraturen gjør inntrykk enten det dreier seg om dystopier, eventyrfortellinger eller tragiske skuespill. Les mer

327,-

359,- Spar: 32,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Caffe latte og en brownie eller te og toast med marmelade - det er ikke alltid så lett å velge! Andebyversjonene av klassikere fra verdenslitteraturen gjør inntrykk enten det dreier seg om dystopier, eventyrfortellinger eller tragiske skuespill. Femte del i bokserien Donalds litteraturhistorie gir deg side opp og side ned med påfallende personligheter og heseblesende handlingsvendinger. Sciencefictionentusiastene får sitt i en forrykende framtidsvisjon der brannmannen Glonald er med på husundersøkelser for å beslaglegge musikk. Goethes Faust møter sitt motstykke i Doktor Duckus, en historie som bobler over av påfunn og triks, og Mick Sawyers eventyr får det til å gå rundt selv for Langberry. Dessuten får vi en porsjon Shakespearesk tragedie i historien som har gitt navn til samlingen, der Donamlet blir stilt overfor vriene valg.

I denne boka har topptegnerne vi kjenner fra Donald Duck-pocketbøkene, som Giovan Battista Carpi, Luciano Bottaro og Maria Luisa Uggetti, tryllet fram tegneseriefortolkninger av mesterverker signert William Shakespeare, Mark Twain, Ray Bradbury og andre mestere som har satt spor etter seg i litteraturhistorien. Tittelhistorien har ikke tidligere vært utgitt i Norge.

Forord og introduksjoner er ved den finske litteraturprofessoren Kai Mikkonen.

Detaljer

Forlag
Egmont Comics Nordic
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
312
ISBN
9788242950529
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Serie
Donalds litteraturhistorie 5

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hamlet og andre klassikere:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1814

Karsten Alnæs
Innbundet 
409,- 449,-

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv