BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

House of M

The Marvel event of the decade is here! The Avengers and the X-Men are faced with a common foe that becomes their greatest threat: Wanda Maximoff! The Scarlet Witch is out of control, and the fate of the entire world is in her hands. Les mer

348,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager

Logg inn for å se din bonus

The Marvel event of the decade is here! The Avengers and the X-Men are faced with a common foe that becomes their greatest threat: Wanda Maximoff! The Scarlet Witch is out of control, and the fate of the entire world is in her hands. Will Magneto help his daughter or use her powers to his own benefit? This work stars the Astonishing X-Men and the New Avengers! You know how sometimes you hear the phrase: and nothing will ever be the same again! Well, this time believe it, buster! Nothing will ever be the same again! This work collects "House of M #1-8", and "Pulse House of M" Special Edition Newspaper.

Detaljer

Forlag
Marvel Comics
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
ISBN
9780785117216
Utgivelsesår
2006
Format
26 x 17 cm

Medlemmers vurdering

M
MauR – 14.01.2008

– I denne tegnseriefortellingen fra Marvel finner vi heltene vi kjenner fra X-men, Avengers og Fantastic Four i en ganske annen setting enn det vi er vant til. I tillegg finner vi dem alle i den samme historien, noe som for så vidt ikke er så uvanlig når det kommer fra Marvel, men som alltid er like velkommen hos tegneseriefans. Skal ikke røpe noe mer om selve historien, for den er full av overraskelser man helst vil finne ut selv. Men dette er absolutt en historie man vil ha i samlingen; den er dyptgripende, filosofisk og tenderer ofte til blodig alvor innenfor sci-fi- og fantasy-genren, noe jeg liker i en tegneserie.

M
MauR – 14.01.2008

– House of M er noe av det mest altomfattende som har hendt i Marveluniverset på svært, svært lenge. Tegneseriehuset har en omfattende tradisjon for såkalte cross-overs og team-ups, hvor flere av de ulike titlene kommer sammen i en historie, men dette tar rett og slett kaka. Serien tar utgangspunkt i en hendelse som forandrer selve virkeligheten for de fleste superheltene, og som får store konsekvenser for hele verden. Det er vanskelig å si noe stort mer om historien uten å skulle røpe noe, men det er uten tvil noe du ikke vil gå glipp av. Tegningene er flotte og "moderne", og man finner få feil ved dem.

M
MauR – 14.01.2008

– Endelig fant jeg ut hva dette House of M egentlig var for noe. Historien som er samlet i denne utgivelsen er hovedhistorien som skulle forgreiene seg til samtlige titler under Marvel, og som man derfor titt og ofte hører bli nevnt både i serier og i snakket rundt seriene. Og det var på ingen måte noen skuffelse! Historien er på ingen måte banebrytende, for premisset har blitt utnyttet opptil flere ganger før. Denne ganger er det i midlertid mye mer alvorlig, og tegnserieskaperne har også tatt seg tid til å fundere litt ekstra rundt det også. Det eneste jeg har å utsette på denne historien er at den alt for kort. Det skjer veldig mye, i et passe tempo, man ergrer seg litt over at man ikke utforsket ideene enda mer. Man blir med andre ord lysten på mer.

Oppdag mer

Bøker som ligner på House of M:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv