Min side Kundeservice Bli medlem

The urban legend

jeg er the urban legend : sesong 3

The Urban Legend av Josef Yohannes er en actionfylt tegneserie om en annerledes superhelt!

Møt læreren Malcolm T. Madiba som kjemper mot kriminalitet og urettferdighet under identiteten «The Urban Legend». Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

The Urban Legend av Josef Yohannes er en actionfylt tegneserie om en annerledes superhelt!

Møt læreren Malcolm T. Madiba som kjemper mot kriminalitet og urettferdighet under identiteten «The Urban Legend». Kun bevæpnet med knyttede never, sterk rettferdighetssans og enda større mot. The Urban Legend er et helt særegent tegneserieunivers med en sort superhelt uten superkrefter.

I sesong 3 vender Malcolm T. Madiba tilbake til lærerjobben sin og håper å kunne leve i fred og ro, men han blir snart konfrontert av en kriminell gjeng som ønsker å ta over Capital City. Denne gjengen snakker eritreisk, altså Malcolms morsmål, og Malcolm skjønner etter hvert at de sitter på nøkkelen til viktig informasjon om hans bakgrunn og fortid. Det denne gjengen avslører fører til flere spørsmål enn svar for Malcolm, og han blir fast bestemt på å oppsøke svarene hvor enn de måtte føre ham.

Denne boken inneholder de ni episodene i tredje sesong av tegneserien, i tillegg til en oppsummering av handlingen fra sesong 1 og 2. Du får også innblikk i ulike prosjekter der The Urban Legend har vært involvert og mye spennende tilleggsstoff.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
277
ISBN
9788202651732
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
29 x 19 cm
Serie
The urban legend 3

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på The urban legend:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv