Min side Kundeservice Bli medlem

There's no place like home

Vanessa Bairds bilder egner seg svært godt i bokform, siden uttrykket hennes er så distinkt og litterært, ofte med inspirasjon fra eldre bildebøker og vignetter, som i Bairds amalgam avdekker tradisjonelle stengsler knyttet til konvensjoner og kjønn. Les mer

380,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Vanessa Bairds bilder egner seg svært godt i bokform, siden uttrykket hennes er så distinkt og litterært, ofte med inspirasjon fra eldre bildebøker og vignetter, som i Bairds amalgam avdekker tradisjonelle stengsler knyttet til konvensjoner og kjønn.

"There's no place like home" er en bildebok med en suite selvbiografiske akvareller og pasteller fra 2019 til og med vår og sommer 2020 fra livet innenfor hjemmets fire vegger med mor og tre tenåringer. Personlig, vakkert, svarthumoristisk, og etterhvert under pandemien, marerittaktig.

En rik, overskuddspreget bok!

Vanessa Baird (f. 1964) er billedkunstner og utdannet ved Statens kunstakademi i Oslo, hun er innkjøpt til Norges viktigste samlinger og har hatt flere separatutstillinger i Norge og internasjonalt samt offentlige utsmykningsoppdrag.

"There's no place like home" er den fjerde boken No Comprendo Press utgir av Vanessa Baird. Tidligere utgivelser som er i salg: "You can't keep a good rabbit down" (2009), "Ulven og reven" (2013), og "Red herring. Prednisolon ciclosporin" (2016).

192 sider i farger.
Boka er trådsydd i ryggen
Papir: Munken Lynx 150 gram

Detaljer

Forlag
No Comprendo Press
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Engelsk Flerspråklig
Sider
190
ISBN
9788282551038
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
There's no place like home
Format
30 x 24 cm
Serie
Brunt hull

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på There's no place like home:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv