Bak masken

Det maskerte uhyret ved Great Salt Lake fortsetter å herje. Og når et vogntog på vei inn i områdene blir angrepet, må Tex og Kit hjelpe til.Men uhyret har alliert seg med Tom Colter, og dette gjør det ikke lettere for rangerne. Les mer

63,-

69,- Spar: 6,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Det maskerte uhyret ved Great Salt Lake fortsetter å herje. Og når et vogntog på vei inn i områdene blir angrepet, må Tex og Kit hjelpe til.Men uhyret har alliert seg med Tom Colter, og dette gjør det ikke lettere for rangerne. På Fort Mason er majoren fortsatt fylt av hat til alle Utene. Han nekter og hjelpe i kampen mot uhyret. Men hvorfor hater majoren Utene så sterkt, og hvorfor vil han ikke hjelpe i kampen mot uhyret. Svaret på det er både trist og uventet, men sannheten må fram.Det er klart for en svært så dramatisk slutt på denne historien.

Om serien: Tex Willer - tøffere enn de fleste! Ikke bare trekker han raskest, det er vel neppe noen westernhelt som har holdt det gående lenger enn ham og fremdeles er «still going». Helt siden 1971 har rangeren og navajo-lederen hatt sitt trofaste publikum her til lands.

Detaljer

Forlag
Egmont
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
114
ISBN
9788242973122
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Dietro la maschera
Format
21 x 16 cm
Serie
Tex Willer 689

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bak masken:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Voodoo

Pasquale Ruju
Paperback 
63,- 69,-
 

Bedlam

Mauro Boselli
Paperback 
63,- 69,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv