Bedlam

Mens Tex & co prøver å få fatt i sin erkefiende «Mefisto», som har gjort seg til sjef for Black Montains Asylum, blir de selv tatt til fange og sperret inne der. Mefisto mål er å få satt fri sin sønn Yama fra galskapens grep, og dette klarer han. Les mer

63,-

69,- Spar: 6,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Mens Tex & co prøver å få fatt i sin erkefiende «Mefisto», som har gjort seg til sjef for Black Montains Asylum, blir de selv tatt til fange og sperret inne der. Mefisto mål er å få satt fri sin sønn Yama fra galskapens grep, og dette klarer han. Sammen prøver de å gjøre slutt på Tex og Kit Carson. Men samtidig har andre utenfor begynt å rulle opp i forholdene på asylet, og det blir opp til Kit Willer og Texas Jack å prøve å befri to rangerne før det blir for sent. Det er duket for en svært spennende slutt på denne dramatiske historien.

Om serien: Tex Willer - tøffere enn de fleste! Ikke bare trekker han raskest, det er vel neppe noen westernhelt som har holdt det gående lenger enn ham og fremdeles er «still going». Helt siden 1971 har rangeren og navajo-lederen hatt sitt trofaste publikum her til lands.

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media Nordic
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
114
ISBN
9788242973221
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Bedlam
Format
21 x 16 cm
Serie
Tex Willer 699

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bedlam:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv