Min side Kundeservice Bli medlem

Kidnapperne

Davy og vennene er innom søskenparet Nick og Helga, da de får høre at noe er på ferde! Gode patrioter blir kidnappet, og det viser seg snart at rødjakkene står bak. Da må Davy trå til.På Fort Coulver dukker en fremmed opp og påstår han er en gammel venn av Windy. Les mer

208,-

229,- Spar: 21,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Davy og vennene er innom søskenparet Nick og Helga, da de får høre at noe er på ferde! Gode patrioter blir kidnappet, og det viser seg snart at rødjakkene står bak. Da må Davy trå til.På Fort Coulver dukker en fremmed opp og påstår han er en gammel venn av Windy. Ingen kjenner ham, og snart skjer flere forunderlige ting. Miki får også et nytt oppdrag. En kjeltring som blir kalt «Skyggen» gjør livet surt for rangerne. Han dukker alltid opp der de ikke er og herjer, og forsvinner som en skygge. Hvordan vet han alle rangeres bevegelser på forhånd? Davy får vite at det finnes afrikanske løver i skogen sin, men det er jo umulig. Når han undersøker nærmere er det ikke bare løver, men en hel afrikansk landsby han finner.Gingo Jack er nok ikke den raskeste med skyteren, men drømmer allikevel om å vinne over Miki i duell.

Om serien: Davy og Miki er to klassiske westernhelter med en nostalgifaktor høyere enn Rocky Mountains. Ethvert hull i kronologien har vist seg å utløse dyp og ektefølt fortvilelse hos samlerne.

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media Nordic
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
216
ISBN
9788242975836
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Kidnapperne
Format
28 x 21 cm
Serie
Davy og Miki 42

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kidnapperne:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv