Min side Kundeservice Bli medlem

Mefistos triumf

Etter å ha jaktet på fienden Mefisto en lang tid, møter Tex og vennen hans erkefienden i den lille byen Carborca. Men Mefisto slipper unna også denne gangen, og drar til den øya Tiburóm. Der samler han alle sine medsammensvorne og det er duket for det endelige oppgjøret mellom rangerne og deres store fiende . Les mer

68,-

75,- Spar: 7,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Etter å ha jaktet på fienden Mefisto en lang tid, møter Tex og vennen hans erkefienden i den lille byen Carborca. Men Mefisto slipper unna også denne gangen, og drar til den øya Tiburóm. Der samler han alle sine medsammensvorne og det er duket for det endelige oppgjøret mellom rangerne og deres store fiende ... hvem seirer til slutt? Det finner du ut i denne ekstra tykke utgaven av Tex Willer, som også er avrundingen på en lang kamp mellom rangerne de mørke kreftene som fienden Mefisto representerer.

Om serien: Tex Willer - tøffere enn de fleste! Ikke bare trekker han raskest, det er vel neppe noen westernhelt som har holdt det gående lenger enn ham og fremdeles er «still going». Helt siden 1971 har rangeren og navajo-lederen hatt sitt trofaste publikum her til lands.

Detaljer

Forlag
Egmont
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
130
ISBN
9788242975928
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Il trionfo di Mefisto
Format
24 x 16 cm
Serie
Tex Willer 703

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mefistos triumf:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bedlam

Mauro Boselli
Paperback 
63,- 69,-
 

Voodoo

Pasquale Ruju
Paperback 
63,- 69,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv