Min side Kundeservice Bli medlem

Mønsterfangen ; Krigerens sjel

Mønsterfangen
Archibald Leyton er en forbryter, men ingen voldsmann. Når han får permisjon for å dra i morens begravelse, blir han pent behandlet som den mønsterfangen han er. Men selv innsatte som har skikket seg vel, har fiender, og en av Archie sine vil ha ham fjernet fra denne verden, og sender mordere etter ham. Les mer

63,-

69,- Spar: 6,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Mønsterfangen
Archibald Leyton er en forbryter, men ingen voldsmann. Når han får permisjon for å dra i morens begravelse, blir han pent behandlet som den mønsterfangen han er. Men selv innsatte som har skikket seg vel, har fiender, og en av Archie sine vil ha ham fjernet fra denne verden, og sender mordere etter ham.Dette blir en grei oppgave, tenker de, men det som er ukjent for angriperne er at noe har skjedd og Archie har fått en annen eskorte tilbake til fengselet - Tex Willer og Kit Carson.
Krigerens sjel
Hvor er en krigers sjel? Tex Willers venn og blodsbror, Tiger Jack, mener den ligger i kniven hans. Når han blir fornærmet og overfalt av fire cowboyer i en bar, vet han at han er på sporet av de som stjal sjelen fra en kriger som han kjente godt. Denne udåden må hevnes.

Om serien: Tex Willer - tøffere enn de fleste! Ikke bare trekker han raskest, det er vel neppe noen westernhelt som har holdt det gående lenger enn ham og fremdeles er «still going». Helt siden 1971 har rangeren og navajo-lederen hatt sitt trofaste publikum her til lands.

Detaljer

Forlag
Egmont
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
114
ISBN
9788242973139
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Detenuto modello/ L.anima del guerriero
Format
21 x 16 cm
Serie
Tex Willer 690

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mønsterfangen ; Krigerens sjel:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bedlam

Mauro Boselli
Paperback 
63,- 69,-
 

Voodoo

Pasquale Ruju
Paperback 
63,- 69,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv