Min side Kundeservice Bli medlem

Mørkets monstre

El Moriscos følge, som er på jakt etter mystiske monster i fjellene, blir stadig overfalt av fryktelige skapninger. Samtidig er Tex på leting etter søskene Hewett, som leter etter sin far i fjellet. Hva har skapt disse monstrene og er det noen sammenheng mellom dem og Hewett?Løsningen får du i denne siste delen av historien, og det blir en dramatisk og overaskende slutt du bør få med deg. Les mer

70,-

80,- Spar: 10,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
El Moriscos følge, som er på jakt etter mystiske monster i fjellene, blir stadig overfalt av fryktelige skapninger. Samtidig er Tex på leting etter søskene Hewett, som leter etter sin far i fjellet. Hva har skapt disse monstrene og er det noen sammenheng mellom dem og Hewett?Løsningen får du i denne siste delen av historien, og det blir en dramatisk og overaskende slutt du bør få med deg.

Om serien: Tex Willer - tøffere enn de fleste! Ikke bare trekker han raskest, det er vel neppe noen westernhelt som har holdt det gående lenger enn ham og fremdeles er «still going». Helt siden 1971 har rangeren og navajo-lederen hatt sitt trofaste publikum her til lands.

Detaljer

Forlag
Egmont
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
114
ISBN
9788242975980
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Le creature del buio
Format
24 x 16 cm
Serie
Tex Willer 709

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mørkets monstre:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bedlam

Mauro Boselli
Paperback 
63,- 69,-
 

Voodoo

Pasquale Ruju
Paperback 
63,- 69,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv