Paiutenes kilder

den komplette historien i farger

Tex befinner seg på Sacred Mountain sammen med en del unge indianerkvinner som han og partnerne har befridd fra en bande onde hualpaier som ville ofre dem til gudene. Når navajoene kommer dem til unnsetning, kan både Tex og kvinnene endelig puste lettet ut. Les mer

229,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Tex befinner seg på Sacred Mountain sammen med en del unge indianerkvinner som han og partnerne har befridd fra en bande onde hualpaier som ville ofre dem til gudene. Når navajoene kommer dem til unnsetning, kan både Tex og kvinnene endelig puste lettet ut. I klassikeren «Mannen fra Denver» fra 1974, møter vi Pinkerton-agenten Rick Anders. Han har fått i oppdrag å spore opp Tom Foster, som var en liten gutt da han ble kidnappet av kiowa-indianere tjue år tidligere. Tex og Carson inngår en avtale med Anders, og kaster seg ut i jakten på sporene etter Tom Foster.

Om serien: Tex Willer har gledet utallige lesere gjennom 70 år, og nå kommer også historien om westernheltens unge år som lovløs revolerman. «Unge Tex Willer» har blitt en stor sukess i seriens hjemland Italia.

Detaljer

Forlag
Egmont
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
298
ISBN
9788242979131
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Tex Willer Kronologisk 73
Format
24 x 17 cm
Serie
Tex 73

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Paiutenes kilder:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv