Min side Kundeservice Bli medlem

Redselsberget

El Morisco, Tex Willers gamle venn, som også er kjent som en trollmann, får se knoklene av et ukjent rovdyr. Dette rovdyret sies å ømme offret for blod før det dreper det.El Morisco drar til" LaMesa de la locura», berget der knoklene ble funnet. Les mer

73,-

80,- Spar: 7,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

El Morisco, Tex Willers gamle venn, som også er kjent som en trollmann, får se knoklene av et ukjent rovdyr. Dette rovdyret sies å ømme offret for blod før det dreper det.El Morisco drar til" LaMesa de la locura», berget der knoklene ble funnet. Samtidig har Tex og vennene støtt på noen som har informasjon om noen kjeltringer de er etter. Disse overfaller fredelige ekspedisjoner som de antar har mye penger. Disse opplysningene fører begge gruppene mot samme mål, nemlig «redselsberget».Få med deg starten på denne nye, todelte historien med nok av action, spenning og en smule mystikk.

Tex Willer - tøffere enn de fleste! Ikke bare trekker han raskest, det er vel neppe noen westernhelt som har holdt det gående lenger enn ham og fremdeles er «still going». Helt siden 1971 har rangeren og navajo-lederen hatt sitt trofaste publikum her til lands.

Detaljer

Forlag
Egmont
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
114
ISBN
9788242975973
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
La mesa della follia
Format
24 x 16 cm
Serie
Tex Willer 708

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Redselsberget:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bedlam

Mauro Boselli
Paperback 
63,- 69,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv