Skipene som forsvant

Handlingen foregår denne gangen i de nordligste området av Canada. TEX WILLER og vennene han har blitt tilkalt av sin gode venn i det ridende politiet, Jim Brandon.Det blir klart at rødjakkene ønsker å ha med seg Tex på en ekspedisjon etter skipene til John Franklin. Les mer

63,-

69,- Spar: 6,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Handlingen foregår denne gangen i de nordligste området av Canada. TEX WILLER og vennene han har blitt tilkalt av sin gode venn i det ridende politiet, Jim Brandon.Det blir klart at rødjakkene ønsker å ha med seg Tex på en ekspedisjon etter skipene til John Franklin. Det er førti år siden skipene ble borte. Letingen blir ikke uten dramatikk, og bl.a. blir ekspedisjonen angrepet av opprørske Fox-krigere. En annen som også følger samme spor som ekspedisjonen er Mike Foster. Han har en egen grunn for å være så langt nord.

Om serien: Tex Willer - tøffere enn de fleste! Ikke bare trekker han raskest, det er vel neppe noen westernhelt som har holdt det gående lenger enn ham og fremdeles er «still going». Helt siden 1971 har rangeren og navajo-lederen hatt sitt trofaste publikum her til lands.

Detaljer

Forlag
Egmont
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
114
ISBN
9788242973146
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Detenuto modello
Format
21 x 16 cm
Serie
Tex Willer 691

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skipene som forsvant:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bedlam

Mauro Boselli
Paperback 
63,- 69,-
 

Voodoo

Pasquale Ruju
Paperback 
63,- 69,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv