Vancouver

Tex og vennene hans oppholder seg i California, når Kit Carson får et telegram fra Angela, som han ble kjent med for noen år siden. Nå er hun gift i Vancouver, der mannen hennes har store problemer. Hun har derfor bedt Carson om hjelp. Les mer

68,-

75,- Spar: 7,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Tex og vennene hans oppholder seg i California, når Kit Carson får et telegram fra Angela, som han ble kjent med for noen år siden. Nå er hun gift i Vancouver, der mannen hennes har store problemer. Hun har derfor bedt Carson om hjelp. Kit drar og vennen følger med, men de kommer for sent for å hjelpe ektemannen, men tidsnok til å hjelpe Angela selv. Det viser seg at noen vil gjøre mye for å få tilbake noen dokumenter som Angelas mann hadde, og Tex og Co velger å bli i byen for å komme til bunns i saken.

Om serien: Tex Willer - tøffere enn de fleste! Ikke bare trekker han raskest, det er vel neppe noen westernhelt som har holdt det gående lenger enn ham og fremdeles er «still going». Helt siden 1971 har rangeren og navajo-lederen hatt sitt trofaste publikum her til lands.

Detaljer

Forlag
Egmont
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
114
ISBN
9788242975942
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Il trionfo di Mefisto
Format
21 x 16 cm
Serie
Tex Willer 705

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vancouver:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bedlam

Mauro Boselli
Paperback 
63,- 69,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv