Min side Kundeservice Bli medlem

Babytegn

åpne barnets verden

Babytegn er en visuell kommunikasjonsform med tegn fra det norske tegnspråket. Med babytegn kan du ha toveis samtaler med babyen før dere kan snakke sammen på talespråk! Tegnene brukes av både hørende og døve. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Babytegn er en visuell kommunikasjonsform med tegn fra det norske tegnspråket. Med babytegn kan du ha toveis samtaler med babyen før dere kan snakke sammen på talespråk! Tegnene brukes av både hørende og døve.

Talespråket utvikles først når stemmebåndene og muskelgruppene i tunge og lepper er ferdig utviklet. Men babyer har en medfødt vilje til og behov for å kommunisere. De lærer fort og ved 4 måneders alder reagerer de på det foreldrene sier med tegn, fra 6-9 måneders alder kan de bruke tegn selv, og allerede ved 12 måneder kan barnet bruke og identifisere ca. 100 tegn. Når et barn kan kommunisere med tegn, blir hun gladere og føler seg mer forstått. Overgangen til talespråk blir lettere, og det utvikler barnets språklige, sosiale og intellektuelle evner. Treåringer som har lært og brukt babytegn under oppveksten har et forsprang på språkutvikling på ett år på de som ikke har brukt tegn.

Boken inneholder Babytegn-ordbok med 300 tegn og babytegn-sangbok med 12 populære barnesanger.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
293
ISBN
9788202551933
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Babytegn
Format
22 x 16 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Babytegn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Makta

Heidi Furre
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv