Min side Kundeservice Bli medlem

Barselvettreglene

hvordan overleve mentalt etter fødselen

Vi kan alle bli usikre og få dårlig samvittighet når vi møter utfordringer i barseltiden. Heldigvis kommer de fleste gjennom det uten psykiske plager. Denne boken er skrevet til deg som nettopp er blitt forelder, for å gi deg et best mulig utgangspunkt for å ta vare på deg selv og din nye baby. Les mer

229,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Vi kan alle bli usikre og få dårlig samvittighet når vi møter utfordringer i barseltiden. Heldigvis kommer de fleste gjennom det uten psykiske plager. Denne boken er skrevet til deg som nettopp er blitt forelder, for å gi deg et best mulig utgangspunkt for å ta vare på deg selv og din nye baby.
Det ligger god forebygging i å senke kravene til seg selv og snakke mer åpent med sine nærmeste. Partner, besteforeldre, øvrig familie og venner kan derfor ha god nytte av å lese boken for best mulig å kunne støtte de nybakte foreldrene. Også helsepersonell som møter kvinner i graviditet og barsel finner gode tips og råd her.
Boken er stort sett viet normale reaksjoner i barseltiden, mens det siste kapittelet omhandler psykiske vansker og behandling i denne perioden.

Detaljer

Forlag
Hertervig forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
143
ISBN
9788282161930
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Barselvettreglene
Format
18 x 13 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barselvettreglene:

Babytegn

Megan Matovich-Noddeland
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kalv

Ingvild Skorpen Bøge
Innbundet 
454,- 499,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv