Når livet slutter før det begynner

foreldres opplevelser etter en dødfødsel og det etterfølgende svangerskapet

Vordende foreldre forventer ikke at barnet deres skal dø i mors mage midtveis eller senere i svangerskapet. Men hvert år kommer rundt 200 barn stille til verden etter at foreldrene har fått beskjed om at barnet i magen ikke lever lenger. Les mer

332,-

365,- Spar: 33,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Vordende foreldre forventer ikke at barnet deres skal dø i mors mage midtveis eller senere i svangerskapet. Men hvert år kommer rundt 200 barn stille til verden etter at foreldrene har fått beskjed om at barnet i magen ikke lever lenger. De sitter igjen med sjokket og fortvilelsen over å måtte føde et dødt barn, og sorgen over et liv som sluttet før det hadde begynt.

?Når livet slutter før det begynner? beskriver tiden før, under og etter en dødfødsel. Boken bygger på egen og internasjonal forskning, og beskriver foreldres erfaringer med helsevesenet, omgivelsenes reaksjoner på dødfødselen og erfaringene med ny graviditet og fødsel. Den er spekket med historier og sitater fra foreldre som har opplevd å miste barnet sitt.

Boken vil være en god støtte for foreldre som har mistet barn i dødfødsel og gir verdifull innsikt til familie, venner og kollegaer som møter foreldre i sorg. Den vil også være et viktig arbeidsredskap for helsepersonell som arbeider med foreldre som mister barn.

Detaljer

Forlag
Abstrakt
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
238
ISBN
9788279353515
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Når livet slutter før det begynner
Format
23 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Når livet slutter før det begynner:

Babytegn

Megan Matovich-Noddeland
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv