Min side Kundeservice Bli medlem

Selvfølelsen hos barn og unge

Det er selve relasjonen til foreldrene og andre voksne som bygger barns selvfølelse, ikke teknikker for barneoppdragelse.
Barn har behov for kloke, sterke og snille voksne som både kan gi beskyttelse og trøst, og oppmuntre til selvstendig bevegelse ut i verden. Les mer

490,-

539,- Spar: 49,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Det er selve relasjonen til foreldrene og andre voksne som bygger barns selvfølelse, ikke teknikker for barneoppdragelse.
Barn har behov for kloke, sterke og snille voksne som både kan gi beskyttelse og trøst, og oppmuntre til selvstendig bevegelse ut i verden. Voksne som kan hjelpe barnet til å få et språk om "mine behov, dine behov og fellesskapets beste". Barnets selvfølelse bygges i samvær med bevisste voksne som er tydelige med seg selv og sensitive på barnets sammensatte behov, slik at det får hjelp til å bli kjent med seg selv, og trygg samme med andre.

Men viktigst av alt; barn behøver voksne som er villige til selv å være i utvikling, fordi ingen er alltid kloke, sterke og snille. Guro Øiestad har ingen fiks ferdige oppskrifter, men med utgangspunkt i utviklingspsykologi, hjerneforskning og tilknytningsteori gir hun leseren noen lett anvendelige råd som kan hjelpe foreldre til å bygge en robust og god selvfølelse hos barna sine.

Boken er tredelt: en del om hva selvfølelse er, en del om barnet fra 0 til 12 og en del om tenåringen.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
327
ISBN
9788205407466
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Selvfølelsen hos barn og unge
Format
21 x 14 cm
Nr
8064318

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Selvfølelsen hos barn og unge:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

ADHD

Kristin Leer
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv