Min side Kundeservice Bli medlem

Thinner

«Be warned, this is King at his very best. Superb X-Rated horror»

<i>Sunday Express</i>

The name on the covers was Bachman. But the imagination could only belong to one man: Stephen King. Les mer

160,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager

Logg inn for å se din bonus

The name on the covers was Bachman. But the imagination could only belong to one man: Stephen King.

Medlemsvurdering:
Stephen King har alltid vært en av de virkelig gode forfatterene innen grøsser sjangeren, og han sjokerte nok en gang meg med denne vanvittig gode boka. Den handler om en mann ved navn Billy som får en sigøynerforbannelse over seg som gjør at han stadig blir tynnere, og tynnere. I begynnelsen syntes han ikke at det gjør noe, i og med at han er kjempe feit, men da han kommer under 80 kg begynner han å bli redd. Boka er både spennende og veldig godt skrevet. Det er med andre ord en typisk Stephen King bok. Boka er veldig vanskelig å legge fra seg når man først er i gang dessuten. Jeg leste den ut i løpet av de første dagene i påsken, og skal love dere at jeg likte den. Jeg vil anbefale alle mellom 15 og 50 år å lese denne boka. Uten tvil en av Kings beste!

Onkel Oswald

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Hodder Paperback
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
352
ISBN
9781444723557
Utgivelsesår
2007
Format
20 x 13 cm

Om forfatteren

Stephen King has been described by the Guardian as 'one of the greatest storytellers of our time', by the Mirror as a 'genius' and by The Sunday Times as 'one of the most fertile storytellers of the modern novel.' In 2003, he was given the National Book Foundation Medal for Distinguished Contribution to American Letters. He lives with his wife, the novelist Tabitha King, for most of the year in Maine, USA.

Anmeldelser

«Be warned, this is King at his very best. Superb X-Rated horror»

<i>Sunday Express</i>

«As a storyteller King is unbeatable»

<i>Daily Mirror </i>

Medlemmers vurdering

B
Betta – 07.09.2005

– Skremmende bok dette her!! Det er ikke mye som skremmer meg, men historien om hvordan en mann blir forbannet av sigøynrere og blir tynnerer og tynnere er skummel nok til å holde meg våken noen netter i alle fall.. Det som i gjengjeld er litt surt med boka er at den ikke er så bra skrevet som det meste annet av Stephen King. Hadde den vært skrevet like bra som alt det andre han har skrevet ville jeg nok gitt den en klar 6er, men det er den ikke. Jeg vil desverre si at den er såpass kjipt skrevet i forhold til hva jeg forventet at jeg ikke kan gi den noe bedre enn karakteren 4.. Allikevel er det en av King bøkene jeg anbefaler varmest i og med at den var en glede å lese den allikevel.. Jeg tror at Stephen King fans vil like den, men jeg vil ikke anbefale noen som ikke har lest noe av han før å lese den.. Ellers; kos dere!

O
Onkel Oswald – 24.03.2005

– Stephen King har alltid vært en av de virkelig gode forfatterene innen grøsser sjangeren, og han sjokerte nok en gang meg med denne vanvittig gode boka. Den handler om en mann ved navn Billy som får en sigøynerforbannelse over seg som gjør at han stadig blir tynnere, og tynnere. I begynnelsen syntes han ikke at det gjør noe, i og med at han er kjempe feit, men da han kommer under 80 kg begynner han å bli redd. Boka er både spennende og veldig godt skrevet. Det er med andre ord en typisk Stephen King bok. Boka er veldig vanskelig å legge fra seg når man først er i gang dessuten. Jeg leste den ut i løpet av de første dagene i påsken, og skal love dere at jeg likte den. Jeg vil anbefale alle mellom 15 og 50 år å lese denne boka. Uten tvil en av Kings beste!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Thinner:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Later

Stephen King
Paperback 
131,-
 

Holly

Stephen King
Innbundet 
363,-
 

Køen

Vladimir Sorokin
Paperback 
271,- 298,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv