Min side Kundeservice Bli medlem

Hjemmelaget og lykkelig

en høst og vinterbok

Denne gangen har Tilda tatt turen til fjells, og tatt bildene til boken på hytta der hele familien feirer jul sammen.De fleste av bokens modeller er laget i det lille syrommet på hytta med rustikketømmervegger som bakgrunn, og med neste vinter og familiejul i tankene. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Denne gangen har Tilda tatt turen til fjells, og tatt bildene til boken på hytta der hele familien feirer jul sammen.De fleste av bokens modeller er laget i det lille syrommet på hytta med rustikketømmervegger som bakgrunn, og med neste vinter og familiejul i tankene.Noen av modellene i boken tar litt tid å lage, håndapplikerte og håndquiltede som de er. Men de kan forenkles, og det finnes også et godt utvalg av enklere figurer og modeller.

Hjemmelaget er et viktig tema i denne boken, figurene skal virkelig se hjemmelagede ut. Du finner engelen som har proporsjoner inspirert av primitive dukker fra tidligere tider, og dyrene er bevisst gjort for lange eller for tykke, og litt ekstra naive i sin fremtoning.Håper du finner noe å lage, og får en hyggelig og kreativ høst, vinter og jul!

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
144
ISBN
9788202451295
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Hjemmelaget og lykkelig
Format
29 x 22 cm
Serie
Tilda

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hjemmelaget og lykkelig:

Mummi

Kaja Kvernbakken
Innbundet 
272,- 299,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv