Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Lettfiks

klær med ni liv

Lettfiks handler om hvordan du kan få klær til å vare, dels gjennom tilpasning, omsøm og reparasjon, dels ved å forhindre unødig slitasje og dels ved å gjenbruke og resirkulere klær i eget hushold. Boken gir innblikk i hvordan du kan gi klærne flere liv i egen garderobe ved å endre på klærne eller endre på hva vi bruker dem til. Les mer

299,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Lettfiks handler om hvordan du kan få klær til å vare, dels gjennom tilpasning, omsøm og reparasjon, dels ved å forhindre unødig slitasje og dels ved å gjenbruke og resirkulere klær i eget hushold. Boken gir innblikk i hvordan du kan gi klærne flere liv i egen garderobe ved å endre på klærne eller endre på hva vi bruker dem til. Vi ønsker å gi kunnskap og inspirasjon til alle som vil redusere miljøbelastningen fra eget klesforbruk. Boken vil også gjøre det mulig å forstå debatten omkring klær og miljø bedre, og den forteller historien bak teknikker og ideer og hvem som løfter dem frem i dag. Lettfiks er skrevet for menn og kvinner i alle aldre med eller uten symaskin og ti tommeltotter, men med det til felles at de ønsker å ha klær som passer sitt og planetens liv. Boken er mer enn en vanlig opplæring i reparasjon. Den viser hvordan du effektivt kan utnytte den kunn.skapen du allerede har eller skaffe deg mer. Den gir innblikk i hvordan det å ta vare på klær til siste trevl er en viktig og særdeles aktuell del av historien om klær og tekstiler.

Lettfiks er den tredje boken i en trilogi som i tillegg består av Lettstelt og Lettkledd. Til sammen gir bøkene kunnskap og inspirasjon til et bærekraftig klesforbruk.

Detaljer

Forlag
Solum Bokvennen
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
265
ISBN
9788256023486
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
20 x 15 cm
Serie
Bærekraftig klesforbruk

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lettfiks:

Ut

Mikkel Soya Bølstad
Innbundet 
99,- 369,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Søm

Inger Arnet
Paperback 
255,-
 

Søm

Inger Arnet
Paperback 
299,-
 

Søm

Svanhild Stokke
Paperback 
299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv