Meny

Fleeceteppe i beige/hvit

Lexington

Teppe i resirkulert materiale

Les mer
Vår pris
1195,-


Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 1195,-


Leveringstid: Ikke i salg

Lexington har her produsert et herlig teppe i resirkulert polyester fra kasserte plastflasker og omgjort til garn som reduserer luft, vann og jordforurensning. Teppet er produsert i Portugal, og har friske blokkstriper med L-formet applikasjon foran og med mørkeblå kontrastsøm langs kanten. Det er laget av OEKO-TEX®-sertifisert polyesterfleece.

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: resirkulert polyester
Mål: 130x70 cm

Anbefalt vasket på 30 grader.