Meny
 

Københavner potte og skål Ø16 cm grå

Bergs Potter

Bergs bestselger i vakker, grå terrakotta. Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
249,-


Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 249,-


Leveringstid: Ikke i salg

Hvis planter kunne snakke, ville de fortalt deg at de har det aller best i potter av god leire. Her får røttene puste, og leiren holder godt på fukt. Pottene kan brukes både ute og inne, de er laget av kvalitetsleire og brent på høy temperatur, noe som gir dem en naturlig styrke. Skålene er behandlet med silikon, slik at de er vanntette. Den rosa fargen klassisk og har vært brukt på terrakottapotter i all tid, mens den grå er skapt av Bergs Potter.

Danske Victor Berg arvet en keramikkbutikk i København i 1942, og begynte å selge blomster i tillegg til blomsterpotter for å bringe liv og glede inn i Københavnernes liv under krigen. Etterspørselen vokste, og snart hadde han tre butikker i byen. I 1984 tok barna hans, Steffen og Christine over driften. Deres interesse for keramikk, historie og arkeologi tok dem ut på flere turer, og slik fant de inspirasjonene til Københavnerpotten, som i dag er deres flaggskip. De flyttet produksjonen til Toscana, blant dyktige pottemakere og kreative kunstnere. I dag er det tredje generasjon Berg som står for driften.

Materiale: terrakotta
Mål: diameter 16 cm

Tips: drysser det av terrakottapotten? Dette skyldes at den ikke er glasert. Skyll den i vasken, la den tørke, og så er problemet fikset! Gjenta ved behov.

FAKTA
Farge: Grå
Nr: 8160163
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger